Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

ЧЕСТИТКЕ И ПРОВЕРА

Председник општине Сврљиг Милија Милетић, са својим помоћником Марком Младеновићем, на старту другог полугодишта обишао је Основну школу ’’Добрила Стамболић’’, средњу школу ’’Душан Тривунац Драгош’’ и обданиште ’’Полетарац’’.

proba 165

Циљ посете била је провера, првенствено грејања у објектима где бораве деца, а потом и свих осталих санитарно-хигијенских услова. Честитајући школарцима почетак другог полугођа председник Милетић им је поручио да добро уче и да појединци надокнаде пропуштено у првом полугођу.

proba 163
Његова општа оцена је да су сви услови у школама и обданишту обезбеђени за нормално одвијање наставе, да свуда грејање функционише и да су уредни сви хигијенско технички услови. Посебно је похвалио напоре руководства основне школе где су крајем прошле и почетком ове године, преуређени тоалети за ђаке.

proba 170

Директор школе, Саша Голубовић, предочио је председнику Милетићу, да није реч о тренутној акцији већ да се перманентно ради на сређивању животног простора који користе ђаци како би имали све погодности за учење и боравили у здравој средини. Такве напоре председник Милетић је оценио као пример који треба да следе остале установе у којима бораве деца.

Најновије на порталу Општине Сврљиг