Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

ТРИБИНЕ НА СЦ ПАСТИРИШТЕ

Министарство омладине и спорта одобрило је пројекат и определило 840.000 динара општини Сврљиг за изградњу трибина на Спортском центру Пастириште.

za tribine

– Средства смо добили по конкурсу на коме смо презентирали наш пројекат и већ у овој години на Спортском центру Пастириште, тачније поред фудбалског терена, изградићемо трибине. Ово је први корак у побољшању спортске инфраструктуре јер планирамо убрзо да изградимо спортске терене на периферији Сврљига али и у селима. Све то чинимо у интересу младих и рекретаиваца како би смо обезедили што боље услове за бављење спортом пратећи девизу ’’У здравом телу здрав дух’’. Спортски објекти су само део наших планова за побољшање услова живота у Сврљигу и користим прилику да подсетим да ћемо у овој години настојати да решимо питање водоснабдевања а по плану ће тећи решавање осталих инфраструктиурних проблема, рекао је председник општине Сврљиг Милија Милетић, презентирајући јавности одлуку Министарства о додели новца за трибине.

 
Презентацији су присутвовала и два угледна привредника, већник и члан Управног одбора ФК Сврљиг Боривоје Петковић-Каскер и директор Нишке млекаре и поборник спорта у свом родном месту Звездан Гавриловић.

 

 

Најновије на порталу Општине Сврљиг