Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

РЕШАВАТИ ЖИВОТНЕ ПРОБЛЕМЕ ГРАЂАНА

Приоритет у нашем даљем ангажовању је решавање животних проблема грађана, ревитализацијом водовода, градња инфраструктурних објеката и на селу кроз акцију ’’Динар на три динара’’ потом завршетак радова на купалишном комплеску на ’’Пастиришту’’ и као и ревизија пројекта за завршетак спортске хале, остваривање идеје о Герентолошком центру и ефикасније ангажовање на развоју туризма као шансе поднебља у близини Бабиног зуба и на коме су познате пећине и манастири а посебно пројекти, пројекти и пројекти, нагласио је председник општине Сврљиг, Милија Милетић, на мартовском састанку са руководиоцима јавних предузећа и установа са сврљишког подручја.

Picture 003
Председник Милетић је и овом приликом, у првом делу састанку, инсистирао на поштовању радне дисциплине у свим предузећима и професионалном и коректном односу према грађанима у установама.

 
Други део састанка са директорима водио је помоћник председника Милетића, Марко Младеновић.

Picture 008
Присутни директори реферисали су о својим активностима у фебруару и обавестили о ангажовању на задацима у марту. Као један од горућих проблема истакнуто је хитно решавање водоснабдевања у селу Драинац где је дошло до непредвиђених компликација на бунару из којег се снабдева село пијаћом водом. Не мање важно је и брзо изналажење решења за потешкоће у примарном здравству где се надлежни у Дому здравља максимално залажу али је неопхода одлука Министарства здравља на реалнијем сагледавању кадровског плана за 2014. годину. Кадровски проблеми истакнути су још из неких организација па је помоћник Младеновић инсистирао на оспособљавање и усавршавање запослених кроз додатну обуку и стручне курсеве .

Најновије на порталу Општине Сврљиг